Algemene blogitems

Boelaert en Moens; nieuwe collectie!

Ieder voor en najaar brengt Boelaert en Moens weer een mooie collectie uit, een deel daarvan hebben wij ook aan onze collectie toegevoegd en is vanaf nu te bestellen! Hieronder zijn alle nieuwe artikelen van Boelaert en Moens verzamelt zodat je ze nog sneller kunt vinden. De collectie die online bij ons te vinden is bestaat vooral uit overgordijnen, maar in deze serie zijn ook twee mooie vitrages toegevoegd.

Mirano satelite

 Mirano naturel

Virton citadel

 

Nieuwe verduisterende gordijnstoffen Craves en Blaton

Craves is een blackout overgordijn met een weelderige textuur. Mede door een warm kleurenpallet brengt deze stof gezelligheid in je interieur. De achterzijde van de stof is wit en heeft een zachte touch. 

Blaton is een kamerhoog overgordijn met een dim-out. Dit strakke en egale overgordijn wordt een echte eyecatcher wanneer er het juiste licht over valt, dan komt een subtiele glans naar boven. Bij dit mooie overgordijn gaan eenvoud en luxe hand in hand.

Craves seagrass

Blaton cinnamon

 

Couvin is een blackout linnenlook gordijn met 20% linnen. Een ideaal gordijn om je ruimte donker te maken. Bijvoorbeeld voor je slaapkamer, een plek waar je het zo donker mogelijk wilt maken om heerlijk te kunnen slapen.

 

Couvin chinablue

 

 

 

Apuro collectie

Apuro is een “way of life”  geïnspireerd op de natuur met warme aardse en bosgroene tinten die voorkomen in de collectie van BM Fabrics. Het staat voor progressie en het behalen van een positieve energie zowel lichaamlijk als geestelijk. Niet alleen hun stoffen zijn vooruitstrevend, maar ook het merk zelf zorgt voor een voorwaartse beweging. Zo kiezen zij voor kwaliteit en langdurigheid en laten zich niet leiden door de consumerende maatschappij. Hieronder een paar gordijnen die uit de Apuro collectie komen.

Mabru is een kamerhoge Inbetweenstof die bestaat uit meer dan 50% natuurlijke materialen, waaronder hennep en wol

 

Mabru glacier

 

Mabru glacier

Amberes is een kamerhoge soepelvallende overgordijn, dat voor 80% uit linnen bestaat, geeft een subtiele etnische look aan jouw interieur door het organische jaquard patroon. 

Amberes raven

Amberes raven

Brandvertragende gordijnen

Tournai is een verduisterend en brandvertragend overgordijn met een lichte glans. Door de tweekleurige garens krijgt dit overgordijn een vleug elegantie

Tournai natural

Tournai graystone

 
Het merk uitgelicht

Boelart & Moens, dat ook wel bekend staat als bmfabrics en in 1949 begon als een klein stoffenwinkeltje in Herzele, groeide al snel uit tot een in interieurstoffen gespecialiseerde groothandel. Het assortiment Boelaert & Moens gordijnen kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige, gunstig geprijsde en eigenzinnige collecties, bestaande uit voile, inbetweens , uni’s, jacquards, basics, bedrukte stoffen en nog veel meer. Elke collectie vertelt haar eigen verhaal door middel van kleur, textuur, materiaal en vorm. Kortom, stof tot inspiratie! Alle gordijnen van Boelaert en Moens die wij in onze collectie opgenomen hebben vindt je op de merkenpagina. Zoek dus snel het gordijn dat bij jou thuis het beste past!